Het TLV avontuur

Afgelopen april ben ik begonnen aan het avontuur dat ‘TLV’ heet, oftewel Training, Lifestyle en Voeding. Al jaren was ik aan het jojoën met mijn gewicht en had dan ook al van alles geprobeerd. Maar elke keer wanneer ik stopte met een bepaald eet- en sportpatroon, kwam ik hierna weer aan. Om heel eerlijk te zijn, had ik er ook wel een hard hoofd in dat het met TLV wel zou gaan lukken om dit de rest van mijn leven vol te houden. Want dat is het hele idee hierachter.

‘’Ik weet nu hoe het moet en mijn doel zal ik hoe dan ook nog gaan halen!’’ 

Online begeleiding TLV

Toch ben ik er blanco in gegaan in de hoop dat Bram en Melvin mij konden laten inzien dat het ook anders kan. Vooral het stukje voeding is voor mij een lastig ding. Gezelligheid staat voor mij gelijk aan lekker, en dan vaak ook slecht, eten. Hier moest toch echt wel verandering in komen om die extra kilo’s kwijt te raken en weer wat actiever te gaan worden.

Er wordt in het begin veel informatie verstuurd om je op weg te helpen. Voor mij voelde dit niet heel prettig aan, maar omdat er wekelijkse communicatie was, kwam ik er al snel achter dat ik een aantal stappen had overgeslagen. Hierna kon ik weer op de juiste manier verder.

Tevreden

Na drie maanden TLV gevolgd te hebben, ging ik op vakantie. De eerste drie maanden heb ik dan ook een tandje bijgezet om zelfverzekerd in bikini te kunnen verschijnen. In overleg met de jongens, werd de calorie inname wat verlaagd en ging ik een keer extra in de week sporten. Het doel dat ik had voor de vakantie was niet helemaal gehaald, maar ik was wel tevreden.

Helaas na de vakantie was ik minder gemotiveerd en het gezonde eten oppakken lukte mij ook al niet meer. Dit heeft toch wel een aantal weken geduurd. Gelukkig had ik na een tijdje doordeweeks weer de smaak te pakken, maar in het weekend bleven de verleidingen te groot om te weerstaan. Hierdoor heb ik mijn doel, dat ik in het begin had vastgesteld, dan ook niet gehaald.

Genoeg informatie om zelf verder te gaan

Wel heb ik genoeg informatie gekregen om zelf verder te kunnen gaan. Ik weet nu hoe het moet en mijn doel zal ik hoe dan ook nog gaan halen. Ook zal ik nog een half jaar trainingsschema’s ontvangen dus hiermee moet het helemaal lukken, thanks boys!

Online begeleiding

Wil jij ook zo’n mooi resultaat behalen? Neem dan hier contact met ons op.

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram