‘Het finetunen tot in perfectie’
09 september 2015 

‘Het finetunen tot in perfectie’

Even voorstellen

Ik ben Hessel Rommes, 22 jaar en een stagiair van Training, Lifestyle en Voeding. Ik studeer Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam en ben bezig met mijn derde studiejaar. Vanaf begin maart ben ik twee werkdagen op het TLV-kantoor te vinden, waar ik werk aan verschillende projecten. Genoeg formele info, nu mijn sportervaringen.

Al vanaf kleins af aan ben ik een fanatieke sporter. Voetbal is absoluut mijn favoriete sport, wat ik tot op de dag van vandaag nog erg graag doe. In de loop der tijd ben ik ook in aanraking gekomen met andere sporten,  zoals zwemmen, hardlopen, mountainbike, boksen én krachttraining. Twee en een half jaar geleden heeft dat laatste mijn interesse gewekt, aangezien ik niet tevreden was met mijn lichaam. Ik leek ‘skinny’, maar ondanks dat had ik toch een relatief hoog vetpercentage. Fitness was volgens vele dé oplossing voor een fit en afgetraind lichaam en dat was precies waar ik naar hunkerde.

Voordat ik hier begon met stage lopen was ik al redelijk consequent bezig met voeding en trainen, maar als ik terugkijk op deze periode, dan deed ik maar wat. Wat ik at was allemaal gezond, alleen de hoeveelheden sloegen nergens op. Wat ik trainde was goed, alleen de manier waarop kon veel beter en effectiever.

Ervaringen met TLV

Nu, na 12 weken begeleiding van Bram en Melvin heb ik hierin zo ontzettend veel stappen gemaakt. Dat is ook wel te zien in het resultaat denk ik. Zij hebben mij stukje bij beetje op een duidelijke manier begeleid. Natuurlijk veel op kantoor, maar ze zijn ook altijd makkelijk en snel te bereiken via de App of E-mail. Door middel van handige en begrijpelijke tools (in de vorm van applicaties) kun je zelf alles wat je eet tot in perfectie bijhouden. Daarbij is het door hun opgestelde trainingsschema gekoppeld, wat het geheel overzichtelijk maakt. Ook worden jouw resultaten erin verwerkt, wat voor mij een erg motiverende werking had. Het is zo gruwelijk als jezelf resultaat ziet, dan hunker je alleen maar naar meer. Ondanks dat ik nu redelijk in ‘shape’ ben, daag ik mezelf tot op de dag van vandaag steeds weer tot het uiterste.

Doelen stellen

Ik moet er wel bij zeggen, als je iets wilt veranderen aan je gezondheid/lichaam, dan moet je wel écht een meetbaar doel voor jezelf stellen. Je moet er 200% voor willen gaan, het wordt een verandering in je levensstijl, het is dus niet iets tijdelijks. Ben je consistent en hard voor jezelf, dan gaat je dat echt gave resultaten opleveren en dat geeft je zowel psychologisch als fysiek echt een kick!

Super trots!

Persoonlijk ben ik best trots op wat ik heb bereikt in 12 weken tijd. Daarbij heb ik zoveel lering getrokken uit dit traject, dat ik nu precies weet wanneer én wat mijn lichaam nodig heeft op het gebied van training en voeding. Dit allemaal kan jij ook realiseren onder begeleiding van TLV, dus twijfel niet en meld je aan!

Met sportieve groet,

Hessel

Wil jij net als Hessel ook zo’n mooi resultaat behalen? Neem dan hier contact met ons op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen