Heel prettig en echt levensbestendig
03 augustus 2016 

Heel prettig en echt levensbestendig

De TLV online begeleiding ben ik begonnen toen ik in een wat mindere periode zat. Ik heb de steun en hulp van de coaches als heel positief ervaren. Ik vond de artikelen die werden gestuurd ontzettend interessant en ik vind jullie aanpak prettig. Het is erg fijn dat niks “verplicht” is.

De artikelen waren super interessant, evenals de oefeningen met jezelf om te testen waar je motivatie lag. De trainingsschema’s zijn altijd heel duidelijk geweest, net als de voedingsapp. Hierop heb ik eigenlijk niets aan te merken, behalve in positieve zin dat dat heel prima werkt.

Ik vond de verlenging ook prettig, omdat ik op deze manier nog steeds de gewenste coaching kreeg. Een feedback punt is dat ik tijdens de verlenging ook nog wel wat nieuwe artikelen toegestuurd had willen krijgen. Dit had geen verschil gemaakt, maar had wel mijn motivatie weer een boost gegeven.

Verder heb ik het contact met jullie als heel prettig ervaren, allebei erg motiverend en vooral veel kennis over hetgeen waar jullie het over hebben! Ik zou TLV ook zeker aanraden! De effectiviteit van het programma is natuurlijk voor iedereen verschillend. Ik ben heel trots op wat ik heb bereikt, maar diep van binnen weet ik dat dit had meer kunnen zijn. Dit ligt totaal niet aan jullie, dit is geheel aan mezelf te wijten. Ik zit er ook niet mee, want ik heb nu de kennis in huis en kan op mijn eigen manier ermee verder! Dat is meer feedback voor mezelf dan voor jullie =)

De communicatie per mail is heel prettig ook, schema’s waren duidelijk en er was veel afwisseling. Dat maakte het ook leuk en dynamisch!

Super ervaring

Al met al een super ervaring, met als allergrootste pluspunt dat ik bij jullie zelf heb leren nadenken en eigen keuzes heb leren maken. Heel prettig en echt levensbestendig, hiermee kun je gewoon levenslang verder op een (steeds) gezondere wijze!

Dus nogmaals onwijs bedankt daarvoor, ben er echt super blij mee.

Groetjes Marcella

Over de schrijver
Reactie plaatsen