Recensie personal training zero23

Heel prettig en echt levensbestendig

De begeleiding van ZERO23 ben ik begonnen toen ik in een wat mindere periode zat. Ik heb de steun en hulp van de coaches als heel positief ervaren. Ik vond de artikelen die werden gestuurd ontzettend interessant en ik vind jullie trainingen erg prettig. Het is erg fijn dat niks “verplicht” is.

Duidelijk en overzichtelijk

De artikelen waren super interessant, evenals de oefeningen met jezelf om te testen waar je motivatie lag. De trainingsschema’s zijn altijd heel duidelijk geweest, net als de voedingsapp. Hierop heb ik eigenlijk niets aan te merken, behalve in positieve zin dat dat heel prima werkt.

Ik vond de verlenging ook prettig, omdat ik op deze manier nog steeds de gewenste coaching kreeg. Een feedback punt is dat ik tijdens de verlenging ook nog wel wat nieuwe artikelen toegestuurd had willen krijgen. Dit had geen verschil gemaakt, maar had wel mijn motivatie weer een boost gegeven.

Verder heb ik het contact met jullie als heel prettig ervaren, allebei erg motiverend en vooral veel kennis over hetgeen waar jullie het over hebben! Ik zou ZERO23 ook zeker aanraden! De effectiviteit van het programma is natuurlijk voor iedereen verschillend. Ik ben heel trots op wat ik heb bereikt, maar diep van binnen weet ik dat dit had meer kunnen zijn. Dit ligt totaal niet aan jullie, dit is geheel aan mezelf te wijten. Ik zit er ook niet mee, want ik heb nu de kennis in huis en kan op mijn eigen manier ermee verder! Dat is meer feedback voor mezelf dan voor jullie =)

De communicatie per mail is heel prettig ook, schema’s waren duidelijk en er was veel afwisseling. Dat maakte het ook leuk en dynamisch!

Super ervaring

Al met al een super ervaring, met als allergrootste pluspunt dat ik bij jullie zelf heb leren nadenken en eigen keuzes heb leren maken. Heel prettig en echt levensbestendig, hiermee kun je gewoon levenslang verder op een (steeds) gezondere wijze!

Dus nogmaals onwijs bedankt daarvoor, ben er echt super blij mee.

Groetjes Marcella

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram