Veel geleerd over voeding wat wel- en niet werkt
14 december 2016 

Veel geleerd over voeding wat wel- en niet werkt

suus-tlv-resultaat

‘Ieder pondje gaat door het mondje’

Ik heb de afgelopen maanden heel veel geleerd over voeding en hoeveel invloed voeding heeft op je energieniveau, sportprestaties en je figuur. Iedereen kent wel het gezegde; “ieder pondje gaat door het mondje”. Het gaat echter niet alleen om dat je er niet teveel in stopt, maar ook om de juiste verhoudingen. In mijn geval soms juist meer eten, zodat ik tijdens- en vooral na mijn training voldoende energie heb.

Behoorlijke progressie

Als ik mijn voor- en na foto’s bekijk en mijn maat kleding vergelijk, dan heb ik in 6 maanden tijd behoorlijk wat progressie gemaakt. Ook al is het in kilo’s niet veel en ging het met ups en downs.

Ik heb dankzij TLV veel geleerd over voeding, wat voor mij wel en niet werkt. Hoeveel ik nou eigenlijk moet binnen krijgen op een dag en dat ook met een gezonde levensstijl ruimte is voor lekker eten. Het is geen kwestie van uithongeren of een bepaald programma volgen.

De begeleiding

De begeleiding van TLV vond ik in het begin te algemeen. Het startpunt was in mijn optiek voor iedereen gelijk, terwijl het nogal verschilt of iemand van ‘ver’ moest komen of al redelijk een gezonde levensstijl heeft. Daar had wat mij betreft meer differentiatie in gekund. Pas na 4 maanden werd het programma meer op mij afgestemd. De kilo’s bleven bijna gelijk, maar de centimeters vlogen eraf.

De informatie die jullie verstrekten was erg leerzaam en hielp mee bij de bewustwording van wat je inneemt. Het viel mij wel op dat jullie niet altijd stelling innamen. Soms had dat wat mij betreft wel wat meer gemogen. Met de tools en informatie die ik van jullie heb ontvangen ga ik vol goede moed een slanke en gezonde toekomst tegemoet.

Voor mij is het zaak om nu vooral aan mijn zelfbeeld te werken en mezelf niet meer te zien als de vrouw van 20kg geleden. Ik hoop dat mij dat de komende tijd gaat lukken en anders zal ik daar via een andere weg hulp bij gaan zoeken.

Bedankt voor de begeleiding en ik zal jullie zeker aanbevelen bij derden.

Groetjes,

Suzanne

Ook interesse in online begeleiding? Neem dan contact met ons op via dit formulier!

Over de schrijver
Reactie plaatsen