Online begeleiding ZERO23

Veel geleerd over voeding wat wel- en niet werkt

‘Ieder pondje gaat door het mondje’

Ik heb de afgelopen maanden heel veel geleerd over voeding en hoeveel invloed voeding heeft op je energieniveau, sportprestaties en je figuur. Iedereen kent wel het gezegde; “ieder pondje gaat door het mondje”. Het gaat echter niet alleen om dat je er niet teveel in stopt, maar ook om de juiste verhoudingen. In mijn geval soms juist meer eten, zodat ik tijdens- en vooral na mijn training voldoende energie heb.

Behoorlijke progressie

Als ik mijn voor- en na foto’s bekijk en mijn maat kleding vergelijk, dan heb ik in 6 maanden tijd behoorlijk wat progressie gemaakt. Ook al is het in kilo’s niet veel en ging het met ups en downs.

Ik heb dankzij ZERO23 veel geleerd over voeding, wat voor mij wel en niet werkt. Hoeveel ik nou eigenlijk moet binnen krijgen op een dag en dat ook met een gezonde levensstijl ruimte is voor lekker eten. Het is geen kwestie van uithongeren of een bepaald programma volgen.

De begeleiding

De begeleiding van ZERO23 vond ik in het begin erg nuttig. Het startpunt was in mijn optiek goed, terwijl het nogal verschilt of iemand van ‘ver’ moest komen of al redelijk een gezonde levensstijl heeft. Ik vond het fijn dat er veel differentiatie werd toegepast. Na vier maanden werd het programma nog meer op mij afgestemd. De kilo’s bleven bijna gelijk, maar de centimeters vlogen eraf.

De informatie die jullie verstrekten was erg leerzaam en hielp mee bij de bewustwording van wat je inneemt. Het viel mij wel op dat jullie niet altijd stelling innamen. Soms had dat wat mij betreft wel wat meer gemogen. Met de tools en informatie die ik van jullie heb ontvangen ga ik vol goede moed een slanke en gezonde toekomst tegemoet.

Voor mij is het zaak om nu vooral aan mijn zelfbeeld te werken en mezelf niet meer te zien als de vrouw van 20kg geleden. Ik hoop dat mij dat de komende tijd gaat lukken en anders zal ik daar via een andere weg hulp bij gaan zoeken.

Bedankt voor de begeleiding en ik zal jullie zeker aanbevelen bij derden.

Groetjes,

Suzanne

Ook interesse in begeleiding? Neem dan contact met ons op via dit formulier!

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram