Recensie van Rene

Blij dat ik mee heb mogen doen

Beste Bram en Melvin,

Ik ben ontzettend tevreden over jullie. Ik geniet iedere dinsdag om lekker te trainen. Ik ga dan ook iedere keer met plezier heen. Jullie hebben een goede aanpak. Zonder belerend te zijn, weten jullie de deelnemers goed te stimuleren om de gestelde doelen proberen te bereiken. Met name jou manier om te trainen vind ik heel prettig. De opbouw van de trainingen vind ik heel goed. Ik heb veel geleerd over voeding en hoe ik in de gaten moet houden wat ik koop.

Ik houd meer van een directe aanpak

Het bijhouden van mijn voeding is voor mij zeer belangrijk. Door dit in te vullen, weet ik hoeveel ik gegeten heb. Wel is de lijst met producten licht vervuild en staan er veel dubbele producten in. Jij kent mij nu ook wel een beetje en het zal je niet verwonderen dat ik de “theorie”, laat ik maar het zwevende gedeelte noemen, minder interessant vind. Natuurlijk probeer ik dit wel te volgen en heb ik ook uit deze onderwerpen wat opgestoken. Ik houd meer van een directe aanpak. Daarnaast nog een compliment voor sportschool in Overveen. Leuke aardige mensen en prima locatie.

Blij dat ik mee heb mogen doen

Ik ben ontzettend blij dat ik mee heb mogen doen en ga proberen om volgend jaar mij weer op te geven. Door jullie trainingen ben ik bijna 18 kilo afgevallen en zit beter in mijn vel. Hierdoor zijn mijn knieproblemen behoorlijk veel verminderd en heb ik vorige maand al een klein voetbalwedstrijdje kunnen fluiten.

Ga zo door, zou ik zeggen!

Groetjes

Rene

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram