Blij dat ik mee heb mogen doen
01 augustus 2016 

Blij dat ik mee heb mogen doen

Beste coaches,

Ik ben ontzettend tevreden over jullie. Ik geniet iedere dinsdag om lekker te trainen. Ik ga dan ook iedere keer met plezier heen. Jullie hebben een goede aanpak. Zonder belerend te zijn, weten jullie de deelnemers goed te stimuleren om de gestelde doelen proberen te bereiken. Met name jou manier om te trainen vind ik heel prettig. De opbouw van de trainingen vind ik heel goed. Ik heb veel geleerd over voeding en hoe ik in de gaten moet houden wat ik koop.

Het bijhouden van mijn voeding is voor mij zeer belangrijk. Door dit in te vullen, weet ik hoeveel ik gegeten heb. Wel is de lijst met producten licht vervuild en staan er veel dubbele producten in. Jij kent mij nu ook wel een beetje en het zal je niet verwonderen dat ik de “theorie”, laat ik maar het zwevende gedeelte noemen, minder interessant vind. Natuurlijk probeer ik dit wel te volgen en heb ik ook uit deze onderwerpen wat opgestoken. Ik houd meer van een directe aanpak. Daarnaast nog een compliment voor sportschool in Assendelft. Leuke aardige mensen en prima locatie.

Blij dat ik mee heb mogen doen

Ik ben ontzettend blij dat ik mee heb mogen doen en ga proberen om volgend jaar mij weer op te geven. Door jullie trainingen ben ik bijna 18 kilo afgevallen en zit beter in mijn vel. Hierdoor zijn mijn knieproblemen behoorlijk veel verminderd en heb ik vorige maand al een klein voetbalwedstrijdje kunnen fluiten.

Ga zo door, zou ik zeggen!

Groetjes

Rene

Over de schrijver
Reactie plaatsen