Begeleiding op 8.000 km afstand

De sportschool, dat stikkende zweethok waar iedereen star voor zich uit zit te staren en zijn oefeningen doet. De ene gozer doet nog stoerder in het krachthonk dan de ander. Het ziet eruit alsof ze een wedstrijd doen wie het meeste gewicht kan pompen.

Tijdens mijn periode in Canada kwam ik in contact met TLV, om wintersport fit te worden. Al was de afstand tussen mij en TLV meer dan 8.000 kilometer, de begeleiding was ideaal. Wekelijks hadden we contact, via email of Skype. Het voedingsschema en de workouts werden besproken.

Terug in Nederland, had ik een persoonlijke gesprek met beide heren. Er werden geen doekjes om gewonden. Tijdens het wintersportseizoen was ik, wellicht vanzelfsprekend, teruggevallen in mijn oude patroon. Wanneer ik echt resultaat wilde bereiken, dan zou ik opnieuw moeten beginnen met TLV en een abonnement moeten nemen op de sportschool.

Tijdens de zestien maanden reizen had ik voornamelijk outdoor sporten beoefend, op mijn manier wel met een variërend voedingspatroon. Nu investeer ik in gezonde voeding, voedingssupplementen en een sportschool.

De eerste keer dat ik de sportschool inliep, dacht ik: “Wat doe ik hier?!”. Ik wil buiten in de open lucht sporten, in plaats van binnen. Dit beeld veranderde snel. De workouts waren keer op keer slopend, hierdoor bevredigend en zeer verslavend. Hoe diep kan ik de volgende keer gaan?!

Nu is de sportschool een plaats waar ik graag verblijf. In eerste instantie kende ik niemand. Wanneer ik er nu kom, is het even ouwehoeren en daarna trainen. Daarnaast had ik de sportschool nooit zo leuk gevonden zonder de workouts en begeleiding van TLV.

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram