Recept ontbijt wraps
Heerlijke ontbijt wraps. Wraps worden doorgaans als lunch of diner gegeten. Maar je kunt ze ook makkelijk als ontbijt eten. Deze wraps zijn in een handomdraai klaar en bovendien ook erg lekker! Check onderstaand het recept.
Ingrediënten
- 1 ei (M)
- 1 theelepel magere melk
- Zout en peper naar smaak
- 1 Libanees plat brood wit
- 20 gram spinazie
- 30 gram rosbief
- 20 gram kaas oud
- 1 theelepel kokosolie
Bereiding
- Klop het ei in een kom samen met de melk en roer het geheel met een garde.
- Was de spinazie onder de kraan en in een sla centrifuge
- Leg het brood op een bord en beleg het met de rosbief, kaas en spinazie.
- Zet een pan op het vuur en doe de kokosolie erin.
- Giet het eimengsel in de pan en zet de pan op middel-laag vuur. Blijf bakken tot het ei goed gebakken is. Breng op smaak met zout en peper.
- Leg het ei bovenop het brood met kaas, rosbief en spinazie.
- Rol het brood stevig op en snijd door de helft.
Voedingswaarden
447 kcal
39 gram koolhydraten
27 gram eiwitten
25 gram vetten
Eet smakelijk!
Probeer ook eens onze romige zalm wraps met avocado! Het recept vind je hier.