Ingrediënten
– 1 ei (M)
– 1 theelepel magere melk
– Zout en peper naar smaak
– 1 Libanees plat brood wit
– 20 gram spinazie
– 30 gram rosbief
– 20 gram kaas oud
– 1 theelepel kokosolie
Bereiding
1) Klop het ei in een kom samen met de melk en roer het geheel met een garde.
2) Was de spinazie onder de kraan en in een sla centrifuge
3) Leg het brood op een bord en beleg het met de rosbief, kaas en spinazie.
4) Zet een pan op het vuur en doe de kokosolie erin.
5) Giet het eimengsel in de pan en zet de pan op middel-laag vuur. Blijf bakken tot het ei goed gebakken is. Breng op smaak met zout en peper.
6) Leg het ei bovenop het brood met kaas, rosbief en spinazie.
7) Rol het brood stevig op en snijd door de helft.
Calorie en nutriënten inname
Calorieën 447 kcal
Koolhydraten 39 gram
Eiwitten 27 gram
Vetten 25 gram