De American pancake van boekweit is er in vele verschillende soorten en maten, hieronder het recept dat alleen is bedoelt voor de pannenkoek zelf. Zonder de toevoeging van extra toppings die je na het maken ervan altijd kan toevoegen. Je hebt altijd de keuze om er nog extra toppings aan toe te voegen zoals chiazaadjes of fruit. Dit ontbijt (de tijd waarop de meeste hun American pancakes eten) wat vaak in het weekend wordt opgegeten is een smaaksensatie voor je mond! Probeer wel op te letten dat je er niet teveel van wilt eten, want dan kunnen de kcal nog wel eens hoog worden.
Doordat je gebruik maakt van boekweitbloem is het glutenvrij en bekend als een pseudograan. Hierdoor kan je zonder zorgen deze overheerlijke American Pancakes eten. Ze zijn echt heel lekker en ook nog is extra gezond gemaakt op deze manier. Probeer de pannenkoeken niet te dun te maken en houd ze “fluffy’ zoals een echte American pancake ook is, hierdoor smaken ze nog lekkerder!
Je moet ingelogd zijn op om een reactie te plaatsen.