Tussenresultaat van Nick

Voordat ik met het programma van TLV begon trainde ik 6 keer per week en leefde in de waan dat er aan mijn voeding niks mankeerde. Resultaten bleven uit en blessures kwamen ook zo nu en dan om de hoek kijken. Ik volgde via Facebook een aantal initiatieven zoals TLV en zag de geweldige resultaten die behaalt werden.

Compleet anders

Dat zette mij aan het denken en heb uiteindelijk ervoor gekozen om zelf ook een programma te volgen. Na wat mail contact met Bram en Melvin had ik mijn eerste schema’s ontvangen. Beide schema’s waren compleet anders als ik gewend was. Hier heb ik dan ook de meeste moeite mee gehad. Vooral het plannen van het eten was een lastige taak.

Resultaat na 4 weken

Pas na een maand begon ik echt te merken dat het meer automatisme werd, ik hoefde er niet meer zo bij na te denken. Ook de overgang van het trainingsschema kwam voor mij op een goed moment, want ik was na 4 weken toe aan andere oefeningen. Ik verloor wel steeds meer gewicht en was bang dat dit ten koste ging van mijn spiermassa. Hier heb ik toen uitgebreid over gesproken met TLV en tussentijds nog wat aanpassingen aan m’n voedingsschema toegevoegd. Hier reageerde mijn lichaam goed op door niet meer in gewicht te dalen. Zoals op de foto te zien is, mogen de resultaten er best zijn. Nu ben ik bezig om weer op gewicht te komen met een schema voor massa. Ben erg benieuwd naar de resultaten over 4 weken.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen