Resultaat van Thomas na 8 weken

Een mooi resultaat van Thomas in 8 weken tijd. Wij hebben Thomas zowel op voedings- als trainingsgebied begeleid. Thomas is een mooi voorbeeld van iemand die hoog in de koolhydraten kan zitten. Zijn doelstelling was spiermassa opbouwen en ondanks zijn griepje, heeft hij in acht weken tijd een mooi resultaat behaald. Voordat wij met Thomas begonnen, bestond zijn voedingspatroon voornamelijk uit veel bewerkte voeding. Wij hebben hem onbewerkt voedsel leren eten en de juiste maaltijden op de juiste momenten laten eten. In de trainingen is hij er elke keer vol tegen aan gegaan en dat vergt discipline. Wij zeggen ook niet dat het makkelijk zal worden om het resultaat te behalen die jij voor ogen hebt en zeker niet in zo’n korte tijd. Uiteindelijk ben jij degene die er voor moet werken, het zal niet automatisch gaan. 

Mooi resultaat8-weekse-progressie-thomas

Thomas: “Toen ik begon met TLV wist ik dat er veel dingen gingen veranderen. Wat vooral voor mij veranderde was mijn eetpatroon. Melvin en Bram hebben mij hier enorm goed mee geholpen. In het begin moest ik bijhouden wat ik de hele week at. Hierbij kreeg ik al snel een beeld dat ik te weinig at en dat ik vooral rond 16:00 erg veel ging snacken zodat ik weer voorzien was.”

Eigen tempo

Verder is het belangrijk om te weten dat iedereen zijn progressies in zijn eigen tempo behaald. Iedereen adopteert de prikkels op zijn eigen manier en bij de één gaat dat sneller als bij de ander. Jezelf vergelijken met iemand anders is dus geen goede graadmeter.

Over de schrijver
Reactie plaatsen