Een resultaat verspreid over een langere tijd
14 maart 2013 

Een resultaat verspreid over een langere tijd

Wij zijn erg blij dat wij deze foto’s mochten laten zien van Liese en dat is helemaal terecht! Ze mag trots zijn op het resultaat wat zij heeft behaald. Het kan dus ook verspreid over een langere tijd en zie het resultaat!

Liese is in het weekend bijvoorbeeld van de gezelligheid en daar horen af en toe hapjes en drankjes bij. Buiten dat is Liese erg strikt en consequent met haar voeding. Zij heeft een bepaalde levensstijl gevormd, waar zij zich goed bij voelt. Wij zijn dan ook erg trots dat wij Liese in dit proces hebben begeleid. Daarnaast geeft het ons een enorme voldoening als wij ook nog eens horen dat zij van verschillende klachten af is.

Progressie LieseResultaat-Liese-Schram-TLV

Af en toe valt Liese terug in haar oude patroon en eet zij teveel suikers. Dit is direct een aanslag op haar lijf, brandend maagzuur is het gevolg en de puistjes komen weer opzetten. Door de levensstijl die ze bij ons heeft aangeleerd gekregen, heeft ze hier geen last meer van en voelt ze zich veel energieker. Ze heeft dus heel erg veel baat bij een gezonde levensstijl!

Over de schrijver
Reactie plaatsen