arrow_drop_up arrow_drop_down

Personal training

Denk jij dat je je doelen gemakkelijker behaalt met een-op-een-begeleiding? Dan is personal training iets voor jou. Wanneer je hiervoor kiest, werk je op een persoonlijke manier met een trainer samen aan het behalen van je doelstellingen. Hij of zij begeleidt je op het vlak van voeding en training, zo vaak als jij het nodig denkt te hebben.

Meer informatie

Personal training

Voordelen Personal Training

verspil geen tijd

Verspil geen tijd meer

Met een persoonlijke en deskundige aanpak behaal jij je doelen sneller. Wij proberen zoveel mogelijk variatie aan te brengen in het programma waarin we je begeleiden, zodat je aan motivatie geen gebrek hebt.

Blijft gemotiveerd

Je blijft gemotiveerd

Over motivatie gesproken: onze personal trainers laten je niet zomaar de kantjes er vanaf lopen. We proberen jouw stok achter de deur te zijn, zodat je met plezier blijft trainen.

100% focus

100% focus op jouw persoonlijke omstandigheden

We snappen dat niet iedereen Olympisch kampioen kan (of wil) worden, daarom is het belangrijk dat de training niet te zwaar voor je is en je het met enig gemak kunt volhouden. Ieder individu behoeft een andere aanpak en daar houden we rekening mee.

kracht en conditie

Je verbetert je kracht en conditie

Je kracht en conditie verbeteren flink wanneer je geregeld traint - zeker wanneer je aan de slag gaat met een personal trainer. Ook je flexibiliteit, co√∂rdinatie en uithoudingsvermogen zullen grote sprongen voorwaarts maken. 

resultaat behouden

Resultaat behouden

We helpen je niet alleen het resultaat te behalen, maar ook te behouden. Dit doen we door je stapje voor stapje nieuwe gewoontes aan te leren.

juiste techniek

Je leert de juiste techniek

Weet je eigenlijk wel of je squats goed uitvoert? En hoe zit het met die deadlifts? Wij doen er alles aan om je de juiste techniek aan te leren bij alle oefeningen. Zo verklein je de kans op blessures en vergroot je het resultaat.

Soorten Personal Training

Personal-Training

Personal Training

Bij Personal Training gaan we samen bekijken welke stappen genomen moeten worden om je daar te krijgen waar jij wilt zijn. We zullen werken aan het doel wat je voor ogen hebt en je coachen naar een duurzame leefstijl verandering. Daarnaast word elke sessie een effectieve en plezierige work-out verzorgd, gericht op het behalen van uw doelstelling. En waarom neem je een Personal Trainer in de arm? Inderdaad voor resultaat!

Duo-personal-training

Duo Personal Training

Duo Personal Training is een persoonlijke manier van trainen met een vriend, vriendin of familielid. Met een grote groep kan het voorkomen dat jij meer aandacht verdient. Tijdens Duo PT is dit wel het geval en je zorgt tevens voor een leuke gezamelijke training. Het maakt niet uit of de ene persoon meer ervaring heeft dan de ander. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak, elk persoon is namelijk anders!

Cookies