Personal Training

Denk jij dat je je doelen gemakkelijker behaalt met een-op-een-begeleiding? Dan is personal training iets voor jou. Wanneer je hiervoor kiest, werk je op een persoonlijke manier met een trainer samen aan het behalen van je doelstellingen. Hij of zij begeleidt je op het vlak van voeding en training, zo vaak als jij het nodig denkt te hebben.

Soorten Personal Training

Personal-Training

Personal Training

Bij Personal Training gaan we samen bekijken welke stappen genomen moeten worden om je daar te krijgen waar jij wilt zijn. We zullen werken aan het doel wat je voor ogen hebt en je coachen naar een duurzame leefstijl verandering. Daarnaast word elke sessie een effectieve en plezierige work-out verzorgd, gericht op het behalen van uw doelstelling. En waarom neem je een Personal Trainer in de arm? Inderdaad voor resultaat!

Duo-personal-training

Duo Personal Training

Duo Personal Training is een persoonlijke manier van trainen met een vriend, vriendin of familielid. Met een grote groep kan het voorkomen dat jij meer aandacht verdient. Tijdens Duo PT is dit wel het geval en je zorgt tevens voor een leuke gezamelijke training. Het maakt niet uit of de ene persoon meer ervaring heeft dan de ander. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak, elk persoon is namelijk anders!