Boksen voor kids

Sporten heeft voor zowel jong als oud veel voordelen. Wanneer je als kind een goede boksles of krachttraining doet, kun je daar zelfs op latere leeftijd nog profijt van hebben. We geven onze lessen op een speelse manier en zorgen ervoor dat het kind tijdens de trainingen centraal staat.

Programma's

Boksen voor kinderen

Fightclub kids

Deze training heeft als doel om kinderen op een veilige manier kennis te laten maken met het (kick)boksen. De kinderen leren spelenderwijs de basistechnieken en worden aangemoedigd om met respect met elkaar om te gaan. 

Boks voor kinderen

Crosstraining Kids

Crosstraining is een programma dat we speciaal voor de jeugd hebben ontworpen. We proberen de kinderen plezier te laten krijgen in bewegen. Daarnaast helpt deze training bij het opbouwen van zelfvertrouwen, het verbeteren van het teamwork en het ondersteunen van de gezondheid. We werken aan motorische vaardigheden, zelfdiscipline en een gezonde omgangsvorm met leeftijdsgenoten.

Teens kinderen

Teens

Tieners van 12 tot en met 16 jaar kunnen uiteraard het beste onder begeleiding trainen. Bij dit programma besteden we ook aandacht aan voeding en een verantwoorde leefstijl. We proberen kracht en uithoudingsvermogen zoveel mogelijk met elkaar af te wisselen.