Page content

Eindresultaat fotoshoot Bram Crans

article content

Eindresultaat fotoshoot Bram Crans

Voeding en training in Portugal

Het is nu 3,5 week geleden dat ik mijn fotoshoot heb gehad en de vakantie zit er alweer op. 3 weken Portugal waar ik lekker heb gesurft en gezeild. De meeste mensen vragen zich dan af wat ik doe op zo’n vakantie met mijn voeding. Heel simpel;

  • Ik weeg mijn voedingsmiddelen niet af (wat ik normaal thuis wel doe), omdat ik daar simpelweg op vakantie geen zin in heb.Voeding-Bram-Crans-vakantie
  • Ik luister naar mijn lichaam en blijf bewust eten.
  • Ik zondig wat meer dan normaal.
  • Mijn hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch, diner) bevatten nog steeds voedingsmiddelen waarmee ik mijn lichaam voedt. Ik had de luxe dat ze in de Algarve (Zuid Portugal) gespecialiseerd zijn in vis, dus de etentjes waren geen overbodige luxe.
  • Ik houd mijn eiwitten hoog op een dag.
  • Supplementen (whey eiwitten, magnesium citraat, multi, omega-3) ben ik blijven slikken. Vitamine D3 was in dit geval niet nodig met alle zonnestralen.

En sporten?

Met surfen ben ik nog één week actief bezig geweest en verder heb ik twee weken lang mijn lichaam complete rust gegeven, op twee onderhoudstrainingen na. Ik heb namelijk in die twee weken 1x in de week gefitnesst. Ik weet dat ik zowel lichamelijk als mentaal deze twee weken rust nodig heb. Ik ben dan ook weer volledig uitgerust nu ik thuis ben en kan voor me gevoel alles weer hebben.

Training-Bram-Crans-vakantie

Eindresultaat 

Bij terugkomst kon ik eindelijk mijn foto’s van de shoot bekijken en ik moet zeggen; ik ben daar best wel een beetje trots op! Ik wil deze graag met jullie delen. Ik ben blij dat ik het een keer heb kunnen vastleggen. Hierbij het eindresultaat (de foto’s zijn klikbaar):

Bram-Crans-fotoshoot-achterkantBram-Crans-fotoshoot-colbert

Bram-Crans-fotoshoot-gehurktCrans-Bram-fotoshoot-voorkant

Bram-Crans-fotoshoot-joggingpakBram-Crans-fotoshoot-judopak

 

Wil je weten hoe mijn voorbereiding eruit zag? Klik dan hier.

Leuk weetje:

Op de dag van de shoot (vrijdag 17 juli) woog ik 70,2 kg en vandaag (11 augustus) weeg ik 72,1 kg.

Comment Section

4 reacties op “Eindresultaat fotoshoot Bram Crans


Door Marion van Houwelingen op 12 augustus 2015

Beste Bram,

Jemig, wat een discipline en wat zie je er goed uit! Ik ben trots op je! Maar wat voel ik me nu een Happy Hippo zeg, vergeleken bij jou…..Maargoed, ik ben ook geen topsporter en dat ambieer ik ook niet. Vind het wel erg leuk om jullie zo via OnlineTrainingsschema een beetje te volgen. Veel succes met wat je nog allemaal gaat doen en ik sleep mezelf zo maar weer naar de sportschool ???!


Door Bram Crans op 12 augustus 2015

Hoi Marion,

Bedankt voor het compliment :)! Je moet ons echt niet met elkaar gaan vergelijken, iedereen doet het op zijn eigen niveau en jij hebt waarschijnlijk ook hele andere doelstellingen. Ook dat vraagt veel discipline en wanneer je uiteindelijk je doel hebt bereikt, is dat ook een fantastische prestatie.

Leuk dat je ons zo volgt! Geniet in ieder geval van het proces richting je doel. Ik hoop ook dat je weer lekker hebt getraind vanochtend…?

Groeten,
Bram


Door Dennis op 24 augustus 2015

Beste Bram,

Het is duidelijk te zien dat je loon naar werken hebt gekregen voor jouw inspanningen om het beoogde doel te halen. Well done!

Sportieve groet,
Dennis


Door Bram Crans op 25 augustus 2015

Bedankt Dennis!

Plaats een reactie


*