Tussenresultaat van Donny

Hieronder het verhaal van Donny die op dit moment 5 weken online begeleiding van ons krijgt op het gebied van training, lifestyle en voeding. 

Week 1 en week 5 van Donny

”Toen ik begon met TLV wist ik dat er een aantal dingen drastisch zouden veranderen. Ik ben nu een aantal weken verder en merk dat ik zowel fysiek als mentaal aan het veranderen ben. Voorheen was mijn leefstijl niet echt om aan te zien. Ik ging naar de sportschool wanneer ik zin had, at onregelmatig, was vaak te vinden in uitgaansgelegenheden, sliep slecht en voelde me vaak energieloos. Ik vond dat het tijd werd om het roer om te gooien.

Steeds gemotiveerder

Bram en Melvin begeleiden mij momenteel op het gebied van training, lifestyle en voeding. Per week krijg ik aanpassingen die mijn leefstijl moet veranderen en ik moet zeggen, dat lukt aardig! In het begin was het erg wennen omdat ik me strikt moest houden aan een train- en voedingsschema. Iets wat niet echt makkelijk is als je al jaren een ander leefpatroon hebt. Al met al begint het steeds meer te wennen en ik raak ook steeds gemotiveerder om nog betere resultaten te halen.

Ik heb nog een aantal weken te gaan en wil deze dan ook goed doorlopen. Ik denk dat ik momenteel op 70% zit met het veranderen van mijn leefstijl en voedingspatroon. In één keer alles veranderen is gewoon onmogelijk. Op naar de 100%!’’

Over de schrijver
Reactie plaatsen