Eindresultaat met 40 uur werk en een HBO studie
01 oktober 2013 

Eindresultaat met 40 uur werk en een HBO studie

Druk, druk, druk. Voordat ik begon met het TLV programma sportte ik ongeveer 3-4 keer in de week. Ik deed eigenlijk maar wat in de sportschool. Daarnaast at ik door mijn drukke schema voornamelijk snelle maaltijden.

Reis naar Amerika

Melvin en Bram zijn twee goede vrienden van mij. Voor mijn reis naar Amerika besloot ik om het roer om te gooien. Mijn doelstelling was: ‘Een stuk fitter worden’ om zo optimaal van mijn vakantie in Amerika te kunnen genieten. Verder zag ik ook graag mijn vetpercentage iets afnemen.

Door TLV heb ik de handvatten en kennis gekregen om met mijn drukke schema toch mijn doelstelling te halen. Ik ben iemand die in het weekend wel van gezelligheid houdt, dit heb ik goed kunnen combineren door de adviezen van TLV.

Kleine dipresultaat-didier-training-lifestyle-voeding

Na 2 maanden kwam ik in een kleine dip terecht. Ik werd ziek en mijn motivatie daalde enorm. Gelukkig was ik na een kleine week weer beter en was ik gemotiveerder dan voorheen.

De vooraf gestelde doelstelling heb ik zeker gehaald en mede doordat ik een stuk fitter was, heb ik een top vakantie gehad in Amerika! Ook na mijn vakantie zal ik deze gezonde levensstijl doorzetten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen